Slagerij Hiel

Slagerij Hiel

Worstmakerij

Maar liefst 90% van al onze worst- en vleeswaren komt uit eigen worstmakerij. En we kunnen wel zeggen, de worstmakerij is bij slagerij Hiel een waar worstatelier. Hier maken wij de lekkerste vleeswaren en worsten. Alles bereiden wij uit verse grondstoffen en specerijen. In ons worstatelier werken wij nog echt op de ambachtelijke manier, dus de smaak zoals die vroeger was kunt u bij ons zeker vinden. Alles wat wij maken doen wij met liefde voor ons vak. En dat proeft u!

Met de opleiding Meester Worstmaker wordt de vakkennis op een nog hoger peil gebracht. Daarbij komen alle aspecten van het maken van worst en vleeswaren uitvoerig aan de orde. Ook het belang van de versheid van producten, perfect ambachtelijk afwerking van de worst en vleeswaar en het juiste gebruik van kruiden en specerijen wordt behandeld. Voor worst en vleeswaren maken van topkwaliteit. Jacob Roodenburg, de worstmaker van slagerij Hiel, heeft zijn uitstekende vakmanschap bewezen en heeft het diploma Meester Worstmaker. 


Een ware traktatie op uw brood; onze gebakken biefstuk, biefstuk gebraden in de roomboter, verkocht als vleeswaren. 

Afbeelding

Gekookte worst

Rookworst

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.