Slagerij Hiel

Slagerij Hiel

Vers vlees

Voor een echt lekker stukje vlees, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als slagerij echt passie voor vlees. En we snijden niet alleen een lekker stukje vlees voor u af, we kunnen u ook tips geven om de perfecte biefstuk te bakken. Of welke kruiden het lekkerst zijn in uw stoofschotel. 

Naast vers vlees in de slagerij staan in onze vriezer diverse producten zoals schenkels, lamsgehakt, kipgehakt, soepballetjes en een groot assortiment soepen.


De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord.

Afbeelding

Hollands rundvlees

Ons rundvlees komt van Hollandse runderen. Belgisch wit-blauwe dikbil uit Berkel Roderijs om precies te zijn. Deze runderen leveren mooi mager en smaakvol vlees, en natuurlijk botermals. Zij groeien op op groene Hollandse weide, waar zij zich voeden met vers gras en lekkere klavertjes. Ons rundvlees is dan ook één van onze specialiteiten in onze slagerij.

Kwaliteit door ambacht

Een lekker stukje rundvlees komt niet alleen door een kwaliteits rund, er is meer nodig voor mals rundvlees. Wij durven best te zeggen dat wij op vaktechnisch gebied ons mannetje staan. Wij weten als geen ander, hoe lang vlees moet rijpen. Ook het juist uitsnijden van vleesdelen is een vak apart, wij hechten hier heel veel waarde aan, en dat proeft u terug in onze producten. Het is eigenlijk net als bij een schilder, iedereen kan verven, weinig kunnen schilderen.

Varkensvlees

Ons varkensvlees is van Nederlandse kwaliteit, en IKB gecertificeerd. IKB staat voor Intergrale Ketenbeheersing. Er is controle op het hele proces bij onze leveranciers. Daarom bent u bij ons verzekerd van vertrouwd en lekker vlees. Want het IKB waarborgt de kwaliteit, de herkomst en de productiewijze van het vlees.


Afbeelding

Afbeelding

Lams- en kalfsvlees

Lamsvlees - natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. 

Kalfsvlees – wereldberoemd

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hollandse kipspecialiteiten

Er wordt van kip vaak gezegd, dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, en daar is slagerij Hiel het helemaal mee eens! Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment kipproducten. Onze kipproducten zijn natuurlijk altijd dagvers en lekker mals. Komt u dus gerust eens proeven.

Ook voor uw gebraden kip kunt u bij ons terecht